Reanimatie en gebruik AED

Reanimatie en gebruik AED

50,00 excl. btw 4 uren

Boek deze cursus en leer hoe je een leven kan redden !

In gemiddeld 70% van de gevallen vindt een reanimatie thuis plaats. De rest is op straat, in een openbaar gebouw of tijdens sport of ontspanning ergens anders.
In Nederland zijn er 7.000 – 8.000 reanimaties per jaar buiten het ziekenhuis.
dat zijn er 150 per week en 21 per dag !

Categorie:

Beschrijving

Doel van de cursus:
Reanimeren is iets dat iedereen kan leren. In een training van ongeveer 4 uur leert u hoe u iemand met een circulatiestoornis (hartstilstand) op de best mogelijke manier kunt helpen. Met de vaardigheden die u op deze cursus leert kunt u de kans op overleven van het slachtoffer aanzienlijk vergroten. De instructeur leert u een aantal stappen die u moet doorlopen wanneer u geconfronteerd wordt met een slachtoffer van een hartstilstand. U leert het slachtoffer te beademen en borstcompressies (hartmassages) te geven en een AED te gebruiken. AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Met behulp van de AED kunt u het hart van het slachtoffer een kleine elektrische schok geven. Deze schok helpt het hart mogelijk weer op gang. Met behulp van de AED geeft u het slachtoffer een nog grotere kans te overleven.

Certificaat:
Wanneer de cursus Reanimatie AED met goed gevolg is afgerond en u de vaardigheden van reanimeren en AED beheerst ontvangt u het geregistreerde certificaat Reanimatie AED van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Vergoeding:
De reanimatie opleidingen van EHBO Medic worden vergoed vanuit de meeste aanvullende zorgverzekeringen. neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar en vermeld dat het gaat om een reanimatie cursus volgens de richtlijnen van de nerderlandse reanimatie raad.
Check het hier :

http:/www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/ehbo-cursussen.aspx

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reanimatie en gebruik AED” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *