Heartsine Samaritan PAD 350 p

Heartsine Samaritan PAD 350 p

1.149,00 excl. btw

De Heartsine Samaritan PAD 350P is één van meest voordelige AED’s ter wereld, zowel in aanschaf als onderhoud. Deze goedkope AED is zowel geschikt voor thuisgebruik als voor gebruik binnen organisaties.

Deze defibrillator heeft een gecombineerde elektroden/accu-cassette; de zogenaamde PadPak. Hierdoor is de AED zeer betrouwbaar maar ook zeer onderhoudsarm.Geschikt voor gebruik in vochtige omstandigheden door een hoge stof- en waterbestendigheid (IP 56)

Categorie:

Beschrijving

Semiautomatische AED – Samaritan PAD 350P

De HeartSine Samaritan PAD 350P AED heeft een garantietermijn van acht jaar. De AED heeft gecombineerde batterij/elektroden en is erg makkelijk in gebruik en onderhoud. De HeartSine 350P AED voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

Daarnaast heeft de HeartSine 350P defibrillator een hoge water- en stofdichtheid (IP56) waardoor deze zeer geschikt is voor scheepvaart, zwembaden, sauna’s en andere ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad.

De werking van de Samaritan 350P is conform de richtlijnen die de European Resuscitation Council (ERC) en American Heart Association (AHA) in 2010 gezamenlijk hebben opgesteld voor hart-longreanimatie (CPR, CardioPulmonary Resuscitation) en cardiovasculaire zorg in noodgevallen (ECC, Emergency Cardiovascular Care).

De AED wordt geleverd inclusief:

  • Draagtas
  • Safeset (beademingsmasker, foliedeken, schaar, wegwerphandschoenen, scheermesje, afdroogdoekje)
  • Stickerset

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Heartsine Samaritan PAD 350 p” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *